Egenvirksomhed.nu deltager på DFUNK’s Fremtidsakademi

I samarbejde med Dansk Flygtningehjælp Ungdom deltager Egenvirksomhed.nu i Fremtidsakademiet, der skal give unge med flugterfaringer inspiration til og viden om uddannelses- og jobmuligheder og konkret hjælp til uddannelse og jobsøgning samt udvide de unges netværk. Her vil vi bidrage med en stand, hvor de unge kan få en dialog omkring mulighederne for at blive iværksætter.

Fremtidsakademiet finder sted lørdag d. 18. marts fra kl. 11-16 i Turkis, Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

Hvis du har lyst til at blive en del af vores hold og dele ud af din viden og erfaring, skal du endelig kontakte os på info@egenvirksomhed.nu. Tak til DFUNK for at tage initiativ og facilitere Fremtidsakademiet samt for at invitere Egenvirksomhed.nu til at deltage. Vi glæder os!